Referenser

"Vi använder PAP/API Lite för att kontrollera postnummer och plocka fram geopositioner. PAP/API Lite är både lättanvänt, stabilt och har alltid aktuella uppgifter. Att de dessutom har bra support gör ju inte saken sämre."

"PAP/API Lite är toppen! Vi använder det för att få fram och verifiera svenska postnummer. De flesta på Google stämmer inte och för att få fram rätt postnummer så är PAP/API Lite perfekt för oss."

"Tjänsten var väldigt användbar och lättanvänd för uppdatering av postnummer i vissa av våra register."

Magnus Lindström, EON

"Med PAP/API Lite kan vi enkelt hämta ut information om postnummer utifrån en datakälla som ständigt uppdateras. Rekommenderas."

Tobias Törnros, CTO på Vinden

"PAP/API Lite ger oss uppdaterad adressinformation i realtid. Våra kunder kan helt enkelt inte råka skriva in fel adress - vilket minimerar fel! Vi valde PAP/API Lite för att det är lätt integrerat och alltid fungerar!"

"Med hjälp av PAP/API Lite har vi tillgång till snabb och korrekt data som vi använder för att kontrollera att postnummer är korrekta och till att enkelt kunna uppskatta sträckan mellan olika platser i Sverige."

"Vi använder PAP/API Lite för att validera kunddata innan vi skickar den för registrering hos Bolagsverket. På det sättet sparar vi tid och garanterar hög kvalitet på uppgifter som ska registreras. PAP/API Lite var väldigt enkelt att komma igång med och det har varit stabilt och snabbt."

"Vi har sedan flera månader tillbaka byggt en koppling mellan vårt CRM och PAP/API Lite. Med hjälp av PAP/API Lite vet vi nu vilken ort, kommun och län våra leads kommer ifrån när de fyller i sitt postnummer i kontaktformulären. På så vis kan beakta geografisk närhet och snabbt tilldela rätt lead till rätt medarbetare. Jag kan varmt rekommendera PAP/API Lite eftersom det är väldigt enkelt att använda och återger datan snabbt och helt korrekt!"